Telefoon

058/515572

Directeur: 0491/315821

Adres

Vrijheidstraat 8

8670 Oostduinkerke

Bij de kleinsten

Vrije Basisschool Oostduinkerke > > Bij de kleinsten

27 september 2020
Jurgen Lammens

Welkom in de peuter – 1ste kleuterklas. Bekende en heel wat nieuwe kleuters mochten we verwelkomen in onze klas. De kleuters konden de verschillende hoeken en het speelgoed ontdekken. Buiten hebben we nog leuke turnlesjes gekregen. 
Even nog genieten van het mooie weer! We leven ons uit in onze grote zandbak. 

thema kermis: Wie kon de meeste eendjes vangen? Hier moeten we heel wat geduld voor hebben. Maar de beloning is nog veel groter. Tweemaal een ritje op de draaimolen en als toetje een heerlijke oliebol. De kleuters hebben ook verschillende werkjes gemaakt. Kennismaken met verschillende gekleurde eendjes, een prachtig hop -paardje gemaakt,… Veel kijkplezier.

27 september 2020
Jurgen Lammens