Telefoon

058/515572

Directeur: 0491/315821

Adres

Vrijheidstraat 8

8670 Oostduinkerke

K1: licht en donker

Vrije Basisschool Oostduinkerke > > K1: licht en donker

28 januari 2021
Jurgen Lammens

Met onze nieuwe gordijnen kunnen we het heel wat donkerder maken. tijd om even te genieten van al die mooi lichtjes, maar ook van de donker en de schaduwen. De kleuters konden aan de hand van de verschillende lichtjes die ze hebben meegebracht, ervaren hoe het is in de donker en lichthoek. Ook de lichtbak heeft veel succes. We kunnen experimenteren met gekleurde figuren. Met enkele lichtgevende ballonnen kunnen we ons volledig uitleven. Maar ook meer te weten komen over de maan en de zon. Je hoeft helemaal niet meer bang te zijn in de donker, want wij maken een nachtlampje. slaaplekker. 

28 januari 2021
Jurgen Lammens