Telefoon

058/515572

Directeur: 0491/315821

Adres

Vrijheidstraat 8

8670 Oostduinkerke

Fietsles

Vrije Basisschool Oostduinkerke > > Fietsles

14 oktober 2021
Carl Lermytte

De politie Westkust houdt fietslessen op de militaire basis voor de leerlingen van het vijfde leerjaar. Ze maken er kennis met de gevaren in het verkeer. Ze kunnen er hun kunnen testen op een behendigheidsparcours en maken er kennis met de dode hoek d.m.v. een echte vrachtwagen. Er is ook het go-cartparcours met verkeersborden en verkeerslichten. Zo wordt een reële situatie gecreëerd en kunnen de kinderen zich optimaal inleven. Ook werden de leerlingen getrakteerd op een drankje en kregen ze een aandenken mee naar huis. Het was een zeer leerrijke ervaring!

Klik hier om de foto’s te bekijken.

14 oktober 2021
Carl Lermytte