Telefoon

058/515572

Directeur: 0491/315821

Adres

Vrijheidstraat 8

8670 Oostduinkerke

L1AL2A
De eerste graad op schoolreis naar De Sierk

Vrije Basisschool Oostduinkerke > , > De eerste graad op schoolreis naar De Sierk

24 april 2022
Jurgen Lammens

Vrijdag 22 april trokken we met de tram op schoolreis naar De Sierk in De Haan. Niet alleen de tram was een belevenis, De Sierk was dat ook.De Sierk is een speelparadijs in circusstijl, waar we ons konden ontpoppen tot ware circusartiesten en waar we rust konden vinden in het groen. Salto’s maken, dansen, toveren, touwlopen, kronkelen op de slangenzolder, fietsen, kunstjes oefenen in de circustent, logeren in de circusbus, spelen met de blokken, handenstand, toneel spelen, samen picknicken, een ijsje of snoepje kopen, …en natuurlijk opruimen na het spelen met de hulp van tante Lore. Het kon allemaal op de schoolreis. Benieuwd?

Bij foto’s vind je heel wat sfeerbeelden!!!

24 april 2022
Jurgen Lammens