Telefoon

058/515572

Directeur: 0491/315821

Adres

Vrijheidstraat 8

8670 Oostduinkerke

L3AL4A
De tweede graad op schoolreis naar Gent

Vrije Basisschool Oostduinkerke > , > De tweede graad op schoolreis naar Gent

24 april 2022
Jurgen Lammens

Onder een stralende zon vertrokken L3 en L4 op schoolreis naar Gent. De busreis verliep voorspoedig en  na een korte wandeling bereikten we het Gravensteen waar de beide klassen een gidsbeurt kregen. In L4 vernamen ze alles over feesten in de Middeleeuwen en L3 vergeleek het leven in de Middeleeuwen met het leven in de 21ste eeuw. Bijzonder leerrijk! Na een prachtig compliment ontvangen te hebben (De beste klassen sinds begin dit jaar.) trokken we naar ’t Gouden Mandeken om de picknick te nuttigen. Helemaal fris en monter (behalve Astrid) zochten we de bootjes op voor een rondvaart door de historische binnenstad. Toen hadden we genoeg geleerd, dus trokken we naar Puyenbroeck voor enkele uren speelpleinplezier. Moe maar voldaan ging het daarna richting Oostduinkerke. Bedankt iedereen, jullie waren een supergroep!

24 april 2022
Jurgen Lammens