Telefoon

058/515572

Directeur: 0491/315821

Adres

Vrijheidstraat 8

8670 Oostduinkerke

Verkeerslessen voor L5

Vrije Basisschool Oostduinkerke > > Verkeerslessen voor L5

30 september 2022
Jurgen Lammens

Donderdagmorgen 29 september begon regenachtig, gelukkig waren de weergoden ons gunstig gezind en kon de mobiele verkeersles doorgaan. Begeleid door 2 ‘zwaantjes’ vertrokken we met de fiets naar de luchtmachtbasis van Koksijde. Juf Liselotte fietste ook mee. 

Het werd een onvergetelijke verkeersles! Er was een behendigheidsparcours om te fietsen, een mobiel verkeerspark met lichten en verkeersborden waar we met gocarts mochten sjezen en bij de vrachtwagen kregen we uitleg over de dode hoek. 

De agenten waren super tevreden over onze inzet ! We kregen als beloning een drankje.

Nadien fietsten we naar ‘ le rond-point’  bij de Carrefour. Eén voor één namen we de rotonde voor ons rekening terwijl de agenten een oogje in het zeil hielden. Ook hier kregen we een pluim op ons hoed. 

Dergelijke verkeerslessen zijn de max !

30 september 2022
Jurgen Lammens