Telefoon

058/515572

Directeur: 0491/315821

Adres

Vrijheidstraat 8

8670 Oostduinkerke

Care-India (sponsorloop)

Vrije Basisschool Oostduinkerke > Algemeen > Care-India (sponsorloop)

27 maart 2023
Jurgen Lammens

Vandaag kwam Veerle de Ketelaere meer uitleg geven over Care-India. Veerle heeft 25 jaar geleden Care India opgericht omwille van de pijnlijke situatie voor veel kinderen daar ter plekke. Care India helpt kinderen die op de straat terecht komen in Chennai, India. Voor deze kinderen werd een tehuis opgericht, Saranalaya. Sundar zorgt daar met nog een aantal mensen voor deze kinderen zodat ze winst, onderwijs en essentiële zorgen krijgen.

Vrijdag is er de jaarlijkse sponsorloop en dit jaar gaan we daarmee Saranalaya financieel ondersteunen! Bedankt aan de kinderen die gaan lopen en uiteraard ook aan hun sponsors!

Vandaag leerden de kinderen Care India en Saranalaya beter kennen dankzij Veerle. De kinderen leerden groeten in het Indisch (Tamil) en kregen elk een feestelijke stip op hun voorhoofd en werd er zelfs kledij uit India gepast!

27 maart 2023
Jurgen Lammens