Telefoon

058/515572

Directeur: 0491/315821

Adres

Vrijheidstraat 8

8670 Oostduinkerke

Dunecluze

Vrije Basisschool Oostduinkerke > > Dunecluze

23 mei 2023
Jurgen Lammens

Op dinsdagnamiddag 16 mei fietsten de leerlingen van het vijfde leerjaar naar het Woonzorgcentrum Dunecluze. Daar interviewden ze mensen die de Tweede Wereldoorlog hadden meegemaakt. Het werd zowel voor de leerlingen als voor de bewoners een onvergetelijke ervaring. Het was super om te zien hoe de interactie met de kinderen en de bewoners verliep. Ook werd hier en daar fel gelachen! 

We ontvingen van de bewoners en van het personeel heel wat mooie feedback. Bovendien kregen we allemaal een drankje. Tegen de leerkracht zeiden ze dat het heel beleefde kinderen waren! Nadien mochten de leerlingen de bewoners weer vergezellen naar hun kamer. Met een goed gevoel keerden we na een paar uur weer huiswaarts.

23 mei 2023
Jurgen Lammens