Categorie: Lager

Wij, het eerste en het tweede leerjaar, ontdekten en beleefden vorige vrijdag het obstakelparcours in het sportpark te Oostduinkerke.  Wat een leuk alternatief voor de scholenveldloop. Het parcours was uitgepijld over 800 meter en telde een tiental obstakels. Dolle pret om te klauteren, te klimmen, te kruipen … Kijken jullie even mee ?

Meer lezen

Het vormen van onze leerlingenraad verliep na de verkiezingen iets vlotter dan op sommige andere plaatsen. Ziehier onze verkozenen: Niel Hanssens (L6) Finn Kints (L4A) Mats Casaer (L4B) Briek De Block (L5) Chloë Jorissen (L5) Alice Maertens (L4) Marion Maertens (L4A) Niels en Briek zullen onze school ook vertegenwoordigen in de kindergemeenteraad.

Meer lezen

Vandaag mochten de kinderen van het zesde leerjaar als eersten de heropstart van de lessen meemaken. Meer nog… Ze kregen zelfs een nieuwe locatie toegewezen om alles veilig te houden!! Maandag beginnen ook de kinderen van L1 en L2 er opnieuw aan! Hou het met z’n allen veilig!!!

Meer lezen

Op dinsdag 10 maart leerden de kinderen van het derde leerjaar brood bakken door een recept te volgen. Eerst werd gist bij de bloem gevoegd, dan water, olijfolie en een snuifje zout. Daarna moest er gekneed worden, wat een karwei! Het deeg moest dan nog even rijzen om tenslotte in de oven te bakken. Spijtig […]

Meer lezen