Beste ouders

Het einde van het jaar nadert weer met rasse schreden. Dit betekent niet alleen eindejaarsfeesten, maar ook die steeds terugkerende vragen: Wat geven we cadeau? Wat serveren we als aperitief? Wat drinken we bij het kerst- en nieuwjaardiner?

Gelukkig kunnen wij voor het achtste jaar op rij een passend antwoord bieden! Samen met Wijn aan Zee gingen we op zoek naar een betaalbare en lekkere mix van champagne, cava, wit, rosé, rood en porto en een nieuw aperitief. Een lijst die elke wijnliefhebber zal weten te bekoren.

Ook dit jaar wordt het aangename aan het nuttige gekoppeld. Met de opbrengst van onze wijnactie willen we namelijk de schoolwerking (cultuuruitstappen en fruitproject) en de vernieuwing van de fietsenstalling helpen financieren. Vul de wijnkelder dus maar aan, want onze wijnen laten zich het hele jaar door goed smaken! Wij bedanken jullie nu al voor jullie steun en heffen het glas op een voorspoedig 2020!

De ouderraad

PRAKTISCH: – Bestellen kan enkel online via: https://forms.gle/2L8RGogL4DoECrrr5 of via de link op de website van school of de Facebook-pagina van de school – Bestellen kan tot en met woensdag 11/12/2019 – De wijn afhalen kan op woensdagnamiddag 18/12/2019 voor of na de rapportbespreking – Wij vragen om geen cash geld mee te geven met de kinderen – Betalen kan via overschrijving op het rekeningnummer BE02 4764 3512 7140 – Wie dit wenst, kan een factuur krijgen.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfLpp4fpcJ_TM2xfir614e9ihITVhw1WYftNYhvciqUhdmL9Q/viewform?embedded=true